Aladdin Deck Enhancer

Lisensoimaton lisälaite 8-bit. Nintendolle. Oli kauan yksi harvinaisimmista NES-lisälaitteista ja alkaa olla sitä uudelleen nyt kun hiljattain löytynyt ylijäämävarasto alkaa olla myyty.

Frog Feast (Atari Jaguar)

Homebrew projekti joka kääntyi hiljattain myös Atari Jaguarille. Tämä on tarina siitä miten peliä ei kuulu julkaista.

Huuto.net helmet

Huuto.netin hauskoja, outoja tai muutenvain mielenkiintoisia retropelikohteita. Jos haluat sivulle jonkin löytämäsi ilmoituksen niin lähetä linkki sähköpostilla.

Keräilykortit

Kerään myös videopeliaiheisia keräilykortteja ja tarroja. Täällä lisää aiheesta.

Mega Man-pelien kansitaide

Oletko koskaan tarkastellut lähemmin Nintendolle (NES) julkaistujen Mega Man-pelien kansikuvia? Jos et niin nyt on korkea aika, niin paljon epäkohtia kansista löytyy.

NES M82 Demo Unit

Kodinkoneliikkeissä käytetty demoyksikkö jolla pääsi testaamaan pelejä ennen ostoa. Onnistuin hankkimaan tällaisen itselleni ja täältä voit lukea lisää laitteesta.

Nintendo Tattoos

Nintendo tatuointeja? Kyllä, tällaisiakin on aikoinaan valmistettu.

Pelikoteloiden mitat

PAL-Pelikoteloiden mittoja. Itse käytin näitä kun mittailin paljonko hyllytilaa tarvitsen kokoelmalleni. Jos keksit jotain muuta käyttöä niin oleppa hyvä.

Suomalainen Nintendo (NES) harvinaisuusopas

Jo markka-aikana kasattu harvinaisuus- ja hintaopas Euro ja USA NES-peleille. Lista ei alunperinkään ollut mitenkään tarkka ja hinnat määräytyvätkin juuri myyntihetken kysynnän mukaan. Listasta on poistettu yhteystiedot enkä vastaa tätä listaa koskeviin kysymyksiin mitään kautta, lista on esillä vain nostalgiamielessä ::)

Sega Megadrive uudelleenjulkaisu

Sega Megadrivestä on julkaistu uusi, moderni versio jossa toimii kaikki vanhat pelikasetit ja ohjaimet. Konsolissa on lisäksi sisäänrakennettuna pelejä.

Sega Saturn PAL-demolevyt

En tahtonut löytää mistään listaa Saturnin demolevyistä joten kasasin sellaisen itse. Lista saattaa vielä olla - ja todennäköisesti onkin - puutteellinen.

Täydellinen ajopelikokemus

Lue kuinka kasasimme täydelliset puitteet Gran Turismo 5 PS3-peliä varten. Jutussa on kokemuksia Playseats Evolution ajopelituolista, Logitech G27 ratista ja Gran Turismo 5 pelistä.

Video Game Stick-Ons

Tarrasarjat Nintendon ja SNK/Tradewest peleistä.